Το πρώτο σας ραντεβού

Όταν βγαίνετε με κάποιον για πρώτη φορά, προσπαθείτε να τον γνωρίσετε και να μάθετε διάφορα  πράγματα για εκείνον. Στην αρχή μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση περί  ανέμων και υδάτων, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

 Θα έρθει  όμως και η στιγμή που και εσείς θα αναφερθείτε στον εαυτό σας, όπως και  εκείνος αντίστοιχα...

Μπορείτε  λοιπόν, να τον ρωτήσετε αρχικά για τη δουλειά του και για τον τρόπο  ζωής του γενικότερα. Αν του αρέσει η δουλειά που έχει, αν είναι  ικανοποιημένος, ποιες είναι οι φιλοδοξίες του... Και εσείς θα μάθετε για  τον άνθρωπο που κάθετε δίπλα σας και εκείνος θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον  που δείχνετε.

Το  πιο σημαντικό σε μία συζήτηση, ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο  ραντεβού και όχι μόνο, είναι να είστε σε θέση να κάνετε μια ενδιαφέρουσα  συζήτηση, να ανταλλάξετε απόψεις και φυσικά να ξέρετε να ακούτε.

Ξέρω  να ακούω, σημαίνει να μην διακόπτω τον άλλον όταν μιλάει, να τον  παρακολουθώ και να δείχνω ενδιαφέρον για όσα μου λέει. Άλλωστε και  εκείνος, αντιλαμβάνεται αν τον παρακολουθείτε ή αν η ατμόσφαιρα έχει  γίνει κάπως πληκτική. Αν  στη πορεία, δείτε ότι αρχίζετε να βαριέστε με τα όσα σας λέει, αλλάξτε  σταδιακά θέμα συζήτησης. Όμως, έστω και μία φορά αν βαρεθείτε για λίγο,  αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο καλό σημάδι…

Όπως  και να έχει, το πρώτο ραντεβού μετράει. Είναι κάτι που το θυμάσαι,  ιδιαίτερα όταν έχεις καλές αναμνήσεις. Μπορείς να καταλάβεις αρκετά για  κάποιον από την πρώτη φορά που θα βγεις μαζί του. Από τα πράγματα που θα  πει, από τη στάση του σώματος, τις κινήσεις, το βλέμμα. Όλα αυτά πάντα  έχουν κάτι να μας πουν.

Τέλος,  αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να δείχνετε ότι είστε δυναμική  με αυτοπεποίθηση. Να είστε χαμογελαστή, επικοινωνιακή και πάνω από όλα ο  εαυτός σας!


Διαβάστε ακόμα


Οδηγίες για την υψηλή χοληστερίνη

Η θεραπεία με μέλι και κανέλλα.

20 Συμβουλές για σωστή διατροφή 

Η σκόρδο-θεραπεία απο Θιβέτ 

Το πράσινο τσάι και τα οφέλη του. 

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τον καφέ 

Ο Πονόλαιμος και τα Μέτρα Προστασίας 

Οστεοπόρωση και τα βασικά στοιχεία κινδύνου. 

Τροφική αλλεργία και πρόληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου