Τέσσερις τρόποι για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας

Βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα των βλεφαρίδων σας και, αφού εντοπίσετε το “πρόβλημα”, ακολουθείστε τις συμβουλές για ακαταμάχητο βλέμμα.

• Περίπτωση Νο. 1
Έχω λεπτές βλεφαρίδες… θέλω χοντρές

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια καλή λύση, αν όμως δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο, περάστε 3 στρώσεις μάσκαρα για όγκο. Αφήστε την κάθε στρώση να στεγνώσει πριν περάσετε την επόμενη, και για ακόμη πιο «γεμάτο» εφέ κάντε μια λεπτή γραμμή αϊλάινερ ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων.


• Περίπτωση Νο. 2
Έχω ίσιες βλεφαρίδες… θέλω καμπύλη με διάρκεια

Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι απαραίτητο. Αν έχετε μεταλλικό, μπορείτε να το ζεστάνετε (με σύνεση) με το σεσουάρ για καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην το σφίξετε πολύ και να βεβαιωθείτε πως τα προστατευτικά πλαστικά είναι στη θέση τους.


• Περίπτωση Νο. 3
Έχω κοντές βλεφαρίδες… θέλω μεγαλύτερο μήκος

Περάστε μια στρώση μάσκαρα από τη ρίζα ως τις άκρες, αφήστε τη να στεγνώσει και περάστε μια δεύτερη στρώση μόνο στο κέντρο. Επαναλάβετε μια τρίτη φορά μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων και φροντίστε να μην παραμελήσετε εκείνες που βρίσκονται στην εξωτερική γωνία του ματιού.


• Περίπτωση Νο. 4
Έχω πολύ ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες… θέλω λίγο χρώμα

Οι έντονες μαύρες μάσκαρα θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για πιο μοντέρνο look, μπορείτε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας με έντονη πράσινη ή μπλε μάσκαρα. Για καθαρό, έντονο αποτέλεσμα στις χρωματιστές μάσκαρα, περάστε πρώτα μια λευκή βάση.


Extra βοηθήματα


-  Εκτός από το ψαλίδι για βλεφαρίδες, υπάρχουν πλέον και ειδικοί οροί που υπόσχονται να μας χαρίσουν πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Έχουν αποτέλεσμα;

Ναι, αν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Είναι όπως οι θεραπείες για την ακμή, χρειάζονται επιμέλεια και επιμονή. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά μετά από εβδομάδες, αλλά αξίζουν τον κόπο. Φυσικά, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα. Μη σας προβληματίζει η εφαρμογήτους. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε μια μάσκαρα πριν πέσετε για ύπνο.
www.mychannel.gr


Διαβάστε ακόμα 


Η έλλειψη ύπνου προκαλεί κατάθλιψη


Η μνήμη καταστρέφεται από το κάπνισμα


Πώς να δείχνετε καλύτερα στις φωτογραφίες


Συμβουλές για το λούσιμο.


Χρόνια Nόσος και το Σεξ
 
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συμβουλές για το Σπίτι

Αλλεργίες και καλλυντικά: Τι πρέπει να προσέχουμε

Πως να φτιάξετε άρωμα απο Vodka

Πώς να φτιάξετε γιαούρτι στο σπίτι σας

Πώς να Φροντίσετε τα Μαλλιά σας

Πως να Φροντίστε τα Μεταξωτά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου