Skin Needling - Nέα Τεχνική

Σήμερα η Πλαστική Χειρουργική έχει να επιδείξει μια εντελώς καινούργια μέθοδο που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα ανταποκρινόμενη στις ανάνγκες βελτίωσης του δέρματος προσώπου και σώματος.

"Needling" είναι η μέθοδος που αρχικά εφαρμόστικε στην επανορθωτική χειρουργική με σκοπό τη λείανση των ουλών. Είναι μέθοδος λιγότερο παρεμβατική από όποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη τεχνική, και αυτο την καθιστά ιδιαιτέρος δημοφιλή. Ο χρόνος ανάρωσης από το Skin Needling είναι σύντομος με άριστα αποτελέσματα.

Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία δέρματος μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στις περιοχές εφαρμογής. Ακόμη και μία θεραπεία όμως αρκεί για ένα ορατό, οριστικό και πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


  • Μειώνει το βάθος των ρυτίδων και σβήνει την λεπτή ρυτίδωση.
  • Εξωραίζει  την ποιότητα του δέρματος.

  • Θεραπέυει τη χαλάρωση του δέρματος.
  • Βελτιώνει την όψη των ραγάδων.

  • Βελτιώνει της εμβυθίσεις της ακμής.

  • Απαλύνει και λειαίνει τις ούλες από παλαιούς τραυματισμούς.

  • Λειαίνει τις ουλές από παλιές χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο Skin Needling χρησιμοποιήτε έναν τύπο ρολού δ΄ρματος, το οποίο πραγματοποιεί πολλά "τσιμπήματα" μικρού βάθους στο δέρμα, φτάνοντας στην δέυτερη στοιβάδα του δέρματος.

Έτσι όταν οι βελόνες μπουν στο δέρμα, διεγελιρεται ο αυξητικός παράγοντας που με την σειρά του ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Αυτή η δημιουργία νέου κολλαγόνου είναι η βάση για κάθε θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης.

Η τεχνική είναι απολύτως ασφαλής και δεν υπάρχει περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων ή παραενεργειών. Η φροντίδα που ακολουθεί τη διαδικασία είναι απλή, και καθώς η τεχνική είναι ελάχιστα παρεμβατική τεχνική (minimally invasive), η απορρέουσα πιθανότητα δυσκολιών, παρουσιάζεται απειροελάχιστη.


Διαβάστε ακόμα

- 12 Συμβουλές για να Μειώσετε τις Ρυτίδες

Φροντίδα για Σκασμένα Χέρια

- Συμβουλές για μάσκες ματιών

- Έξυπνες συμβουλές για απαλή επιδερμίδα

- Φροντίδα για Σκασμένα Χέρια

- 7 Έξυπνες Συμβουλές Ομορφιάς




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου