Μυστικά του ασφαλούς τατουάζ

  • Όσο και να σας ενθουσιάζει η ιδέα μιας μικρής πεταλούδας ή ενός λουλουδιού με έντονα χρώματα, αναλογιστείτε ότι αν πρόκειται για το πρώτο τατουάζ, ότι δεν ξέρετε αν αντέχετε τον πόνο. Διαλέξτε ένα σχέδιο που μπορεί να μείνει από μόνο του, περιγραμματικά.
  • Προσέξτε να είναι όλα είναι καλυμμένα με καινούργιο σελοφάν, τα εργαλεία, τα μπουκαλάκια με το χρώμα.





    Αν ο τατου άρτιστ έχει κλίβανο ξηρό, θα πρέπει να έχει και μηχάνημα υπέρηχων για να καθαρίσει τα υπολείμματα μελανιού και αίματος από τα grips (από κει που περνάει η βελόνα και το κρατάει στο χέρι του). Ζητείστε φεύγοντας να πάρετε τις βελόνες μαζί σας, είναι δικαίωμα σας, τις πληρώσατε.
  • Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ζητάτε από τον άνθρωπο να σας κάνει 150 σχέδια και φτου και από την αρχή. Σεβαστείτε τον. Το τατουάζ έχει και στοιχεία ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ του ανθρώπου που το κάνει και του ανθρώπου που το δέχεται. Το πιστεύανε οι μάοροι της Νέας Ζηλανδίας, καλό είναι να υπάρχει μια θετική αύρα στην όλη ιεροτελεστία.
  • Το προηγούμενο βράδυ και πριν το τατουάζ σας καλό ειναι να μην έχετε πιει αλκοόλ, χυμό πορτοκαλί ή/και ασπιρίνες που «νερώνουν» το αίμα.
  • Αν κάνετε έρωτα χωρίς προφύλαξη, είναι παράλογο να ανησυχείτε για το αν θα κολλήσετε κάτι σε εργαστήριο δερματοστιξίας. Καλύτερα να ανησυχήσετε για τις συνήθειες σας και την πληροφόρηση σας. Στα τόσα χρονικά, δεν έχει ακουστεί ούτε ένα κρούσμα μετάδοσης από στούντιο δερματοστιξίας, πουθενά. Οι τατου αρτιστ συχνά πυκνά τρυπιούνται κατά λάθος, όπως και οι οδοντίατροι. Προστατεύστε τον εαυτό σας, τους συντρόφους σας αλλά και τους ανθρώπους απο τους οποίους περιμένετε να σας προστατεύσουν. Ενεργείστε υπεύθυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου