7 Συμβουλές για την Απώλεια Βάρους


1- Αυτό που ο καθένας ξέρει πια είναι οτι η άσκηση ακόμα και 2-3 ημέρες την εβδομάδα αυξάνει δραματικά την απώλεια βάρους.

2-Πάντοτε να παίρνετε τις σκάλες αντί τον ανελκυστήρα ή το ασανσέρ. Το σώμα σας καίει περίπου 30 θερμίδες κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 λεπτά μετά άπο αυτό.

3- Πιείτε πάντα νερό λίγο πριν το γέυμα. Αυτό θα περιορίσει την ικανότητα του στομαχιού σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο χορτάτοι.

4- Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές. Να τρώτε πρωινό. Προσπαθήστε να τρώτε κάτι, όπως ένα μπολ δημητριακών με χαμηλή ζάχαρη ή ένα γιαούρτι και διάφορα φρούτα, μέχρι και 2 ώρες μέτα άπο το ξύπνημα.

5- Να τρώτε ένα καλό ποσό γαλακτοκομικών προϊόντων. Πολλές κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το ασβέστιο βοηθά στην αφαίρεση λίπους από το σώμα.

6- Απλά πράγματα, όπως η αφαίρεση του λίπους από το κρέας σας ή αγοράζοντας πιο λιτή κρέας, μπορεί επίσης να σώσει χιλιάδες θερμίδες λίπους κατά τη διάρκεια ενός έτους.

7- Τεντώστε το στομάχι σας όταν περπατάτε ή 'οταν ανεβαίνετε τις σκάλες. Αν κάνετε αυτό για μόλις μερικά λεπτά την ημέρα θα σας βοηθήσει να χάσετε αρκετά πόντους κατά τη διάρκεια ενός έτους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου